BEGELEIDING VOOR KINDEREN
Klazien van den Berg-Baken

Klazien van den Berg-Baken

Remedial Teacher, dyslexiespecialist, gedragspecialist

De ontwikkeling van kinderen verloopt niet altijd zoals ouders gedacht of gewenst hadden. Op school worden leerlingen goed begeleid, maar soms is een extra steuntje in de rug nodig. U bent bij mij aan ’t goede adres als uw kind méér steun nodig heeft dan de school kan bieden. Ik werk met basisschoolleerlingen die problemen of achterstanden hebben op ’t gebied van (begrijpend) lezen, spelling en rekenen. Ook als kinderen zich iets trager ontwikkelen of gedragsproblemen hebben kan ik hen begeleiden. Ik onderzoek wat uw kind al wél kan, kijk naar de mogelijkheden en ontwikkel dan een plan op maat.
Michael Louwers

Michael Louwers

Bijlesdocent Wiskunde en Natuurkunde
"Reken er maar op" verzorgt bijlessen in de vakken Wiskunde en Natuurkunde voor scholieren in het middelbaar onderwijs en HBO. Mijn ervaring als bevoegd docent zorgt voor een gedegen en vooral persoonlijke aanpak gericht op uw kind. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw kind met veel vertrouwen (en dus resultaat) het komende jaar deze vakken kan volgen.

Josine Stadig-de Konink

Josine Stadig-de Konink

Remedial Teacher en MasterSEN Dyslexiespecialist

Als Remedial Teacher help ik in mijn praktijk al ruim 15 jaar basisschoolkinderen met leerproblemen. Dit kunnen problemen zijn op het gebied van lezen, spelling, begrijpend lezen, informatieverwerking en rekenen. Maar er kan ook gewerkt worden aan het verbeteren van werkhouding en werkgeheugen. In overleg met school is begeleiding onder schooltijd mogelijk.
Francis Hertzberger-Erven

Francis Hertzberger-Erven

RT Praktijk Eindhoven

Uitgangspunt van de praktijk is dat ieder kind ontwikkelingsmogelijkheden in zich heeft. Soms heeft de wijze waarop deze talenten tot bloei komen een extra steuntje van buiten af nodig. Dit extra steuntje in de vorm van specialistische hulp en begeleiding aan kinderen bij wie het leren niet vanzelf gaat biedt RT Praktijk Eindhoven. Ik ga uit van de aanwezige competenties van het kind en bouw daarop verder. Ieder kind is uniek, dus ook de wijze waarop het dingen leert. Kernbegrippen voor mij zijn: respect, enthousiasme, betrokkenheid, uitgaan van kwaliteiten en relativerend vermogen.
Nicole Bagaya

Nicole Bagaya

Kinder- en Tieneryoga docent

Steeds meer ouders ontdekken dat ook kinderen veel baat hebben bij yoga. Heeft je kind last van spanningen of prestatiedruk? Zit je kind “veel in zijn hoofd”? Heeft je kind autisme of ADHD? Of is het hoogsensitief? Yoga brengt rust, zelfvertrouwen en balans. Ik vind het belangrijk, dat kinderen leren eigen keuzes te maken, grenzen aan te geven en dát te doen wat bij hen past.
Ik stimuleer hen daarbij. Ik geef zowel les aan kinderen van 4 t/m 12 jaar als aan tieners. Kinderen met een specifieke hulpvraag begeleid ik individueel door middel van therapeutische kinderyoga
Cora Beishuizen

Cora Beishuizen

Orthomoleculair Therapeut Leefstijl als medicijn

Orthomoleculaire therapie maakt gebruik van interventies op het gebied van voeding en leefstijl. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw disbalans, waardoor klachten, aandoeningen of ziekten kunnen ontstaan. Ziekte is altijd een eindsituatie van een te lang verstoord homeostatisch evenwicht. Op basis van je persoonlijk behandelplan helpt de orthomoleculair therapeut je deze balans te herstellen. Orthomoleculaire interventies kun je ook inzetten voor het behoud van een goede gezondheid.