COACHING + CONSULTANCY

Marjon Vissers

Marjon Vissers

Team Mediation | Conflictbemiddeling
We doen allemaal ons best om het nieuwe normaal vol te houden en toch sluimert de onzekerheid en de eenzaamheid. In een wereld die verandert wil ik graag ‘omzien naar elkaar’, ‘een vriendelijk woord’, ‘liefde’ en ‘respect voor mens en natuur’. Als ik me moet opladen om mijn kernwaarden weer te voelen wandel ik naar het bos en luister naar muziek. Jij hebt vast ook je eigen vertrouwde manier om balans te houden. Als er meer nodig is om regie te nemen over je eigen kracht, geluk en welzijn en je wilt dat samen met iemand doen in de vorm van coaching of mediation, neem dan gerust contact op. Ik zal onafhankelijk, waardevrij en met interesse naar je luisteren. Samen kleuren we jouw pad naar een volgende bestemming.

Primulastraat 25marjon@vkwadraat.nl - LinkedIn