COACHING + CONSULTANCY

Miriam de Bont

Miriam de Bont

Coach, loopbaan adviseur, stress & burnout consultant

Gedreven, warm, analytisch, met compassie luisterend, resultaat en oplossingsgericht.
Kernwaarden: respect, zorgvuldig, ruimte creëren voor groei. Zorgt met scherp luisteren, confronteren en structureren dat jijzelf of je medewerker de diepte ingaat én gaat handelen. Mag door rust en humor dichtbij komen. Brede bagage. Goede sparringpartner. Werkt graag met individuen & kleine groepen. Resultaat: aanspreken op gedrag, helder inzicht, stevige verankering, pragmatische handvatten en concrete stappen.
Bram Roosendaal

Bram Roosendaal

Resultijd, Gewichtsconsulent, Personal Trainer en Leefstijlcoach
Als zzp-er kun je gebruik maken van mijn diensten en deze volledig aftrekken bij de belastingdienst als zelfontwikkeling. Dit komt doordat alles van voedingsbegeleiding tot personal training valt "Personal Coaching". Dankzij ruim 8 jaar ervaring in persoonlijke begeleiding weet ik ook bij jou blijvende verbeteringen aan te brengen binnen je dagelijkse voeding en beweging. Met een goed voedingspatroon en 3 trainingen van 30 min. per week wordt ook jij gezonder en fitter. Ik heb een praktijk op de Aalsterweg 72 met eigen parkeergelegenheden. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een intake. Liever met een groep trainen? Ook dat is mogelijk en zorgt voor extra motivatie en plezier!

Marjolein Appeldoorn

Marjolein Appeldoorn

Splinks | zien & zienswijze

Momenten waarop de dagelijkse gang van zaken in een ander daglicht komen te staan. Waarin ze worden bevraagt, geanalyseerd en onderzocht, en waarin nieuwe wegen worden ingeslagen. Soms bekend, vaak onbekend. 
Een nieuwe periode dient zich aan waarin het scala aan persoonlijke mogelijkheden soms onduidelijk is geworden. Kun je op weg naar jouw inspirerende toekomst begeleiding gebruiken?
Frank van Grieken

Frank van Grieken

Coachinc​

Kom in beweging –verandering begint bij jezelf. Hoe moeilijk het soms ook is, jij bent degene die kan zorgen dat er dingen veranderen. Ik begeleid je graag, zodat je vervolgens zelf weer verder kan. Zijn het jouw persoonlijke eigenschappen die je in de weg staan, ervaar je een situatie in je werk-of privéleven als een verlies of heb jij of je naaste hersenletsel opgelopen. Je wil veranderen, het verwerken, weer verder met je leven. Het begint met een KLIK...de kennismaking is gratis!

Helen Stadler

Helen Stadler

Aventurijn Training & Coaching
Ik begeleid mensen (individueel en in groepen) om meer aan het roer van hun leven te staan en op een andere manier met hun worstelingen om te gaan. Ik werk vanuit een anders-dan-anders benadering die aanspreekt op willen, in plaats van moeten. Ik geloof  dat we het onszelf vaak veel te in-gewikkeld maken. Door te ont-wikkelen is het mogelijk los te laten en meer vanuit eigenheid en eigenwaarde te gaan leven, zowel werk als privé. Het resultaat? Leuker, makkelijker en effectiever werken en leven.
aventurijn.nu
Janine van Kampen

Janine van Kampen

coach en trainer, hartcoherentie- en biofeedbacktherapeut

BioTrain: praktijk voor psychosociale begeleiding, stressmanagement, ontspannings- en biofeedbacktherapie. Op zoek naar bewustwording, beter omgaan met stress en luisteren naar je lichaam? Bij BioTrain ga je actief met jezelf aan de slag. Ik ben gespecialiseerd in Biofeedback, een bewezen methode bij klachten als overbelasting en hoofdpijn. Leer jezelf beter kennen door naar je eigen lichaamsreacties te kijken. Meten=weten. Door middel van biofeedbacktraining in combinatie met leefstijl coaching werk je aan een gezonde balans.
Marleen Maas

Marleen Maas

Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach

Voor advies op maat over voeding, beweging en mentaal welzijn.
Mijn doel is je te begeleiden naar een duurzaam gezonder leven. Een gezonde leefstijl draait in mijn visie om de volgende 3 punten:
 Voeding waarvan je geniet en waarmee je je lijf voedt i.p.v. vult.
 Bewegen met plezier, sport waar je blij en fit van wordt.
 Mentaal in balans zijn, persoonlijke groei, ontspanning en stress reductie.
Riet Geurts

Riet Geurts

Verlieskundige
Als je iemand of iets verliest waar je van houdt, rouw je. Het leven is een cirkel van contact maken, hechten, afscheid nemen, rouwen en betekenis geven. Zingevingsvragen zijn vaak nodig om je nieuwe ‘ik’ en je weg naar de toekomst weer terug te vinden. Rouwen is een persoonlijk antwoord op verlies. Heb jij het gevoel dat je verder wil, maar weet je niet hoe? Misschien kan ik je verder helpen.
Edelweisstraat 139 - maggyssmile.nl

Bram van Sambeek

Bram van Sambeek

innovation2market

Ik help organisaties met innovatiever worden, zodat ze beter kunnen concurreren en gezondere resultaten kunnen behalen. Op het vlak van product marketing en innovatie help ik MKB organisaties en startups. Ik ondersteun bij product portfolio management, marketing analyse en planning, tot aan de implementatie van product innovatie. Om deze organisaties duurzaam onderscheidend en daarmee succesvol te laten zijn. Ik werk als interimmer en op projectbasis.
Annette de Vries

Annette de Vries

meisjevankantoor

Annette de Vries, aangenaam. Opleidingen onder meer Schoevers en HEAO Communicatie (Public Relations en Marketing/Reclame). Administratief zeer ervaren en ook bekend met financiële systemen. Annette werkt niet alleen, maar golft ook.  En is websiteredacteur. En heeft een enorme voorraad fournituren om iedereen blij te kunnen maken met gratis knoopjes, garen, roesjes etc.  En is vrijwilliger bij onder meer Stadsakkers Eindhoven. En ze leest soms ook een boek.
Wendy Bak

Wendy Bak

Noesis inkoop consultancy, gespecialiseerd in Europese aanbestedingen

Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van Europees aanbesteden? Dan is Noesis uw bruggenbouwer!
- Wilt u inschrijven op een Europese aanbesteding maar heeft u onvoldoende kennis van Europees aanbesteden?
- Wilt u uw scoringspercentage op Europese aanbestedingen verhogen?
- Heeft u te weinig tijd om een inschrijving op te stellen?
Noesis kan die kansen voor u vertalen in concrete opdrachten. Noesis ontzorgt u en vergroot uw omzet.
Ties Fleskens

Ties Fleskens

Psycho sociale begeleiding, coaching en teambuilding
Je lijkt even de weg kwijt te zijn, op het werk, privé of misschien beiden. Je wilt weer in beweging komen, vooruit kunnen kijken, kunnen genieten, doelen bereiken. Neem dan contact met me op. Ik help je weer in je kracht te komen. In mijn begeleidingstrajecten werk ik onder andere met opstellingen. Opstellingen kunnen heel behulpzaam zijn ter verheldering van wat speelt rond persoonlijke dilemma's, twijfels en keuzes. Zichtbare en onzichtbare thema's die in je leven een rol spelen, worden letterlijk in beeld gebracht. In het herkennen en erkennen van wat zich aandient ligt de sleutel tot verandering. Doordat ik werk op verschillende dimensies is het effect duurzaam. Veel verzekeraars vergoeden gedeeltelijk mijn psycho sociale ondersteuning.

Marleen van den Hurck

Marleen van den Hurck

Fit en Slank met Marleen

De Fit en Slank methode berust op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl gebaseerd op de 3 pijlers ( voeding, beweging en gedrag). Geen dieet met wat je moet eten maar er wordt aangegeven hoeveel je mag eten en de frequentie. Zo behoudt je je eigen keuze in voeding en verantwoordelijkheid. Er wordt inzicht gecreëerd in alle consumptie momenten en het oplossen van de valkuilen. Kortom een lekker en gezond voedingspatroon dat goed vol te houden is en een blijvend resultaat geeft! Ik leer je om anders naar voeding te kijken en het groepsproces is erg stimulerend  en geeft veel herkenning.
Tinie Kämink

Tinie Kämink

De Korenbloem rouw- en verliesbegeleiding
De Korenbloem biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen na een ingrijpend verlies. Rouwen vraagt veel van een mens. Samen zoeken we naar de manier waarop je het verlies mee kunt nemen in je leven. Bij kinderen werk ik meestal met creatieve middelen. Wandelgesprekken zijn ook mogelijk, je komt dan letterlijk in beweging. Je mag een warm welkom verwachten, deskundigheid en ruimte voor je eigen kracht.

Mareno Vonk

Mareno Vonk

Bel-BAS Boekhoud en Administratie Service

Bel-BAS is gespecialiseerd in het luisteren naar de administratieve problemen en frustraties van startende ondernemers, zzp’ers en mkb’ers en om deze met goede afspraken en regelmatig contact op te lossen. Dit betekent dat uw persoonlijke boekhouder bij Bel-BAS iedere dag van 10:00 tot 22:00 bereikbaar is op zijn mobiele telefoon en dus ook op whatsapp. En dat wij eens per kwartaal een volledige rapportage geven. Daarom zeggen wij korte contactlijnen zorgen voor lange relaties!
Marjon van Westing

Marjon van Westing

Lichtverbinding, praktijk voor zingeving en bewustwording
Hooggevoeligheid, intuïtie, spiritualiteit, zingeving en bewustwording staan centraal bij Lichtverbinding. Tijdens een coachingstraject ga je op een diepere laag met jouw vraag aan de slag. Waar loop jij tegenaan in jouw dagelijks leven? Je kunt terecht met hulpvragen op het gebied van: hooggevoeligheid, overprikkeling, emoties, perfectionisme, grenzen aangeven, onzekerheid of vermoeidheid. Het belangrijkste is dat jij dingen doet in je dagelijks leven waar je echt gelukkig van wordt.

Lucianne Verweij

Lucianne Verweij

MfN registermediator en (extern) Vertrouwenspersoon
Mocht er een moment zijn dat je in je zakelijke of arbeidsconflict wel wat hulp kunt gebruiken om er samen op een goede manier uit te komen, of zou je graag zien dat ik de interne vertrouwenspersonen binnen jouw organisatie zou trainen, of zelf als externe vertrouwenspersoon bij jullie aan de slag zou gaan, schroom dan niet om contact met me te zoeken. Wellicht kan ik als ervaren bedrijfsjurist, mediator en vertrouwenspersoon iets voor jou of jouw organisatie betekenen.

Lotte Strik

Lotte Strik

Lotte Strik Training en Consultancy

In alles wat ik doe staat groeien en veiligheid centraal. Zowel letterlijke groei en veiligheid als persoonlijke groei en een gevoel van veiligheid. Letterlijk komt terug in de trainingen die ik geef in Signs of Safety en in agressie regulatie trainingen. De figuurlijke groei en veiligheid zit in alles wat ik doe. Mijn passie is jou en andere mensen die ik ontmoet in hun kracht zetten door je jezelf te laten zijn zodat je je prettig voelt bij mij en jouw eigen oplossingen onderzoeken, want die werken het beste.
Hylkje Scheffers Folkertsma

Hylkje Scheffers Folkertsma

Levensloopcoach en opleider Systemisch Werken

Individuele coaching en het verzorgen van opleidingen voor gedragsdeskundigen, high-tech- en overheidsprofessionals die zichzelf verder willen ontwikkelen​. Mijn favoriete thema's zijn de eigen gevoelens serieus nemen, omgaan met angst, onzekerheid en zelfvertrouwen, begrenzen, omgaan met verlies en zingeving, ook wel ‘de eigen trauma’s verzilveren’. Wat anderen zeggen over mij: warm, rustig, stuurt zonder dat je het merkt, oog voor de context, maar ook no-nonsens, scherp en uitdagend.
Wytske Bronckers

Wytske Bronckers

Loopbaancoach

Wil jij ander werk, maar twijfel je wat bij je past? Ik help mensen bij het uitzoeken welk werk bij hen past. Van een prima baan tot reorganisatie of ontslag: je wilt je oriënteren op jezelf en nieuwe mogelijkheden. Mijn achtergrond: Psychologie, Bedrijfskunde HRM, Consultant in bedrijfsleven, Carrière Coach en Coach voor Ondernemers. Mijn aanpak is modern en persoonlijk. Focus op maatwerk en resultaat. Twijfels wegnemen, stoppen met uitstelgedrag: Kies voor werk dat past!

Tanja Kluytmans

Tanja Kluytmans

Professioneel coach

Bij Twin Coaching help ik je graag te luisteren naar en te vertrouwen op je gevoel. Op basis hiervan kun je de volgende stap nemen. Twin Coaching coacht op persoonlijke ontwikkeling, loopbaanvraagstukken, ziekte en/of rouwen. Dat kan zowel in een particuliere als in een zakelijke omgeving. Wil je hulp van een gediplomeerd coach die samen met jou onderzoekt, je begeleidt en je spiegelt op basis van gevoel en wil je snel resultaat? Neem dan contact met me op en gaan we samen de verbinding aan!
Sanja Zomer

Sanja Zomer

HSP coach

Ik gun ook sensitieve mensen een fijn en gelukkig leven. Daarom leer ik jou als hooggevoelig mens hoe je uit de overprikkeling en in contact met jezelf en anderen blijft. Mijn klanten ervaren deskundigheid en een life change op een makkelijke manier. In mijn begeleidingen zet ik naast mijn empathisch vermogen en ervaringsdeskundigheid een lichte methode in die aansluit bij de positieve psychologie. Een klant verwoordde het zo "Van paniekaanvallen naar rust in mezelf en genieten van het leven".
Lucianne Verweij

Lucianne Verweij

Mediator en (extern) vertrouwenspersoon

Mocht er een moment zijn dat je in je zakelijke of arbeidsconflict wel wat hulp kunt gebruiken om er samen op een goede manier uit te komen, of dat je graag zou zien dat jouw organisatie een externe vertrouwenspersonen zou aanstellen, voor een luisterend oor en een helpende hand als het even niet lekker gaat, schroom dan niet om contact met me te zoeken. Wellicht kan ik als ervaren bedrijfsjurist, mediator en vertrouwenspersoon iets voor jou of jouw organisatie betekenen.
Nicole Segers

Nicole Segers

Creation2Creation

Doen wat goed is, brengt nieuwe business. Creation2Creation helpt je kansen zien én waarmaken bij jouw gewenste verandering richting een 100% duurzame bedrijfsvoering! Wat krijg je? Als kwartiermaker en facilitator-for-change help ik je bij: spelenderwijs verandering waarmaken, mensen & groepen in transitie coachen, evenementen organiseren en kunst maken om de zaak eens lekker los te schudden (serious gaming, samensmeden, strategie duurzaam, undercover collega, 1e hulp bij innoveren) Wie durft?!

Jelle Russner-Stafleu

Jelle Russner-Stafleu

Zakelaar – Begeleiding en advies voor (startende) ondernemers

Je eigen bedrijf starten en als zelfstandige door het leven gaan is leuk en leerzaam, maar ook best spannend op zijn tijd. Ik coach en adviseer starters aan de keukentafel, zoals familie en vrienden dat zouden doen, maar zonder sociaal wenselijke antwoorden. Dit doe ik door je te helpen met onder andere strategische planning, coaching, (on-line) marketing, het behalen van maximaal fiscaal voordeel en nog veel meer. Advies en ondersteuning, gestoeld op een passie voor ondernemen!
Ellen Westerhout

Ellen Westerhout

De Talentversneller

Veel medewerkers en leidinggevenden houden zich iedere dag bezig met zaken waar ze geen energie van krijgen. Het is belangrijk dat je jouw talent inzet binnen je functie en binnen het bedrijf waar je werkt. Kortom: doen waar je goed in bent. Daar word jij blij van en jouw team en je klanten ook. Als Talentversneller ondersteun ik medewerkers en leidinggevenden in het MKB om te doen waar ze goed in zijn en de overige taken te delegeren of anders te organiseren. zodat bevlogenheid &  je plezier in het werk (weer) op nummer 1 staat. Dit is dè magneet naar succes.
Hanedoesweg 1 - detalentversneller.nl

Paula van Overveld

Paula van Overveld

Paulissimo, communiceert met woord & beeld

Ben je er aan toe om helder te krijgen waar jij als ondernemer écht warm voor loopt, waar je kracht ligt, waarin jij uniek bent, voor wie je dat allemaal het liefste doet en hoe je dat vervolgens aantrekkelijk voor het voetlicht brengt? Dan is de Business Boost Brainstorm een leuke en vooral effectieve weg. Je gaat naar huis “met concrete inzichten, een berg aan ideeën en vol inspiratie”, zo luiden de reacties. Je bent welkom! Tevens het adres voor pakkende fotografie, pure teksten en originele concepten als de unieke foto-SHWL’s.
Maartje Vermeer

Maartje Vermeer

Life Coach

Ik ben Maartje Vermeer. Het is mijn persoonlijke ambitie om voor jou als Life Coach de gelegenheid te creëren om zowel privé als zakelijk weer aan het roer te komen. De macht terug te pakken en weer geheel jezelf te zijn. Mijn focus ligt op de werkende mens, van medewerker tot manager, van huisvrouw tot zzp’er. Dit is om het even. Neem contact op via de site! Hartelijke groet, Maartje.
Moniek Rouweler

Moniek Rouweler

Wandelcoach voor vrouwen met een (nog) niet vervulde kinderwens

Als wandelcoach werk ik vooral met vrouwen die graag kinderen willen, maar bij wie het nog niet lukt om zwanger te worden. En met vrouwen die langzaam het idee moeten toelaten dat ze misschien wel nooit moeder zullen worden. Dit is een groot gemis: voor veel mensen een oer-wens, die mogelijk niet vervuld wordt. In de wandelingen geef ik ruimte aan het persoonlijke verhaal van mijn coachee en aan alle gevoelens die opkomen. Samen onderzoeken we wat ze nodig heeft om zich staande te houden in deze onzekere periode. De natuur en het wandelen geven daarbij rust, ruimte en troost. Vrouwen vinden nieuwe kracht en krijgen meer vertrouwen in de toekomst.
Marjon Vissers

Marjon Vissers

Team Mediation | Conflictbemiddeling
We doen allemaal ons best om het nieuwe normaal vol te houden en toch sluimert de onzekerheid en de eenzaamheid. In een wereld die verandert wil ik graag ‘omzien naar elkaar’, ‘een vriendelijk woord’, ‘liefde’ en ‘respect voor mens en natuur’. Als ik me moet opladen om mijn kernwaarden weer te voelen wandel ik naar het bos en luister naar muziek. Jij hebt vast ook je eigen vertrouwde manier om balans te houden. Als er meer nodig is om regie te nemen over je eigen kracht, geluk en welzijn en je wilt dat samen met iemand doen in de vorm van coaching of mediation, neem dan gerust contact op. Ik zal onafhankelijk, waardevrij en met interesse naar je luisteren. Samen kleuren we jouw pad naar een volgende bestemming.

Primulastraat 25marjon@vkwadraat.nl - LinkedIn
Martien Hendriks

Martien Hendriks

Excel cursussen

Wil je snel handigheid krijgen in het programma Excel? En dan vooral op die punten waar jij wat aan hebt? Excel kent steeds meer mogelijkheden en bij iedere update komen er weer meer bij. Ik heb grote ervaring in Excel, bedrijfskunde, bedrijfsleven én onderwijs. Trainingen voor beginners tot heavy users. Van magazijnmedewerker tot financieel directeur. Individueel tot grote groepen. Van homogene groepen tot gemixte groepen met iedere cursist zijn/haar eigen leertraject. Op de praktijk gericht!
Jan Spackler

Jan Spackler

HumanB, Business coaching & Verandermanagement

Organisaties gedragen zich minder rationeel dan we denken. Beleving is noodzakelijk om klanten te bereiken, te boeien en binden. Bezieling en passie van mensen zijn bepalend voor succes en ontwikkeling. HumanB helpt MBK organisaties met vraagstukken rondom strategische klantbenadering en organisatieontwikkeling, daar waar klantbeleving en bezieling samenkomen en beweging geven aan organisaties. Is jouw organisatie op zoek naar Beleving, Bezieling & Beweging, neem dan gerust contact met ons op.
Ingrid Nieuwenhoff

Ingrid Nieuwenhoff

coach & sparringpartner

Ben je vastgelopen en zoek je een nieuwe richting? Sta je voor een keuze en wil je doen wat je écht wilt? Ik bied je ruimte om, in contact met jezelf, te ontdekken wat je écht wilt. Ik geef woorden aan wat ik zie, voel en hoor van je. Je kunt wat je van mij hoort gebruiken als kenmerken van het landschap waarin jij je bevindt. Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar wat er wérkelijk is stel ik vragen, en vraag door. Gericht op de kern van wat er is, wat er geleefd wil worden, en wat daarvoor nodig is.
Karin Paauwe

Karin Paauwe

Viva Libre, praktijk voor Hypnotherapie, Emdr en Coaching

Al 20 jaar werk ik met veel passie in mijn praktijk Viva Libre. Met hypnotherapie, emdr (traumatherapie), opstellingen en coaching help ik je om meer inzicht in jezelf te krijgen en van hieruit weer te kunnen handelen vanuit je authentieke Ik, waardoor je je weer vrijer kunt voelen. Ik hoor van mijn cliënten dat ze zich gauw bij mij op hun gemak voelen en ik de juiste vragen stel waardoor we snel bij de kern komen. Naast deze verschillende vormen van therapie, kun je bij mij ook terecht voor een reading. Zie voor mijn info mijn website.
Alisha Bogers

Alisha Bogers

YourGoals Coaching (Voedingscoach)

Als gecertificeerd voedingscoach en personal trainer is het mijn passie om mensen te begeleiden naar hun ideale gewicht. Crash diëten en andere kortetermijnoplossingen passen niet in mijn woordenboek thuis. Met behulp van een voedingsschema op maat gemaakt naar jouw behoeftes zal ik je helpen met het bereiken van jouw ideale gewicht zonder jojo effect.
Emile Houben

Emile Houben

Excel specialist - gerichte ondersteuning voor uw Microsoft Excel vragen

Excel samenvoegen + Word om brieven te verzenden naar een groep met persoonlijke informatie • Formulier opzetten mbv formules of array's • Facturen inrichten + logo • Draaitabellen / filters toepassen voor data analyses • Kwartaal BTW uitrekenen mbv macro’s • Platte gronden tekenen om verbouwingen voor te bereiden • Grafieken maken (+ logo in grafiek) • Voorwaardelijke cel opmaak nav berekende celwaarde • Keuzelijst met invoervlak toevoegen • Gegevens validatie toepassen in een reeks velden • en nog veel meer.
Cindy Peerlings

Cindy Peerlings

CapitalHEROES | instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap

CapitalHEROES is hét opleidingsinstituut voor NLP opleidingen en persoonlijk leiderschap in Eindhoven. Wij bieden internationaal gecertificeerde NLP opleidingen (NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Coach opleiding) en daarnaast ontwikkelt en verzorgt CapitalHEROES workshops, trainingen, opleidingen en programma's van hoge kwaliteit op het gebied van NLP, communicatie en effectief persoonlijk leiderschap. Wij leren je tools, inzichten en bewezen strategieën die de kwaliteit van jouw leven verbeteren en die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling naar een hoger niveau tillen.