COMMUNICATIE + ONTWERP

Emmeke van der Put

Emmeke van der Put

illustrator en vormgever

Emmeke studeerde visuele communicatie en illustratie aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in ‚s-Hertogenbosch (nu Avans Hogeschool). Na een aantal jaren wonen en werken in Düsseldorf, woont ze nu weer in haar geboorteplaats Eindhoven en werkt ze aan illustraties en andere grafische oplossingen. Vanuit een handschets naar vectoren, pixels of verf, altijd met een verrassend idee, een "ligne claire" en gevoel voor emotie en kleur.
Astrid Amels

Astrid Amels

Beëdigd vertaalster Nederlands en Engels

Na 15 jaar als vertaler te hebben gewerkt bij een groot advocatenkantoor en vertaalbureau, ben ik in februari 2015 voor mezelf begonnen als zelfstandig vertaler Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. Ik ben gespecialiseerd in juridische en zakelijke teksten, maar vertaal ook websites, correspondentie en menukaarten. Daarnaast corrigeer ik Nederlandse teksten op spelling, grammatica en leesbaarheid. Meer informatie? Mail naar astrid@040taaldiensten.nl of bekijk de website
Edwin Verkooijen

Edwin Verkooijen

grafisch ontwerper

EdOntwerpt bedenkt communicatief sterke ontwerpen, zorgt voor een prettige samenwerking en realiseert een goed eindresultaat. Voor verschillende opdrachtgevers (klein en groot) in de zorg, profit en non-profit sector, overheden en onderwijs zijn subtiele en sterke concepten ontwikkeld en gerealiseerd. Van logo ontwerp tot huisstijlen, van corporate identities tot b-to-b communicatie, van brochures tot websites, van advertenties tot speciale uitgaves
Peggy Dieters Cup

Peggy Dieters Cup

Aanjager | Producent van ontwerp tot totaalbeleving van bijzondere en zakelijke events

Samen met mijn opdrachtgever of partners ontwerp ik concepten die inspelen op bijzondere events. Creatieve werkvormen, -workshops, festivals met impact die alle verwachtingen overtreffen en andere bewegingen opgang brengen in systemen, organisaties of samenleving. Beweging is in mijn werk het enige ‘constante’ en dat doen ik door het inzetten van een gezamenlijke denkkracht. Van faciliteren in nieuwe denkprocessen tot het uitvoeren van ideeën, ik heb een groot netwerk en zorg voor acute kruisbestuivingen!

Marieke Wright

Marieke Wright

Wordwright Translations

Na jaren bij vertaalbureaus ervaring te hebben opgedaan als vertaalster, ben ik in augustus 2015 voor mezelf begonnen onder de naam Wordwright Translations. Ik ben gespecialiseerd in de vertaling van technische, medische en farmaceutische teksten vanuit het Engels, Spaans en Frans naar het Nederlands. Daarnaast vertaal ik ook minder specialistische teksten, bijvoorbeeld op het gebied van toerisme. Neem gerust contact met me op om te bespreken of ik je van dienst kan zijn!
Elsa Zijlmans

Elsa Zijlmans

Seña Ontwerpers

Seña = teken, identiteit, signaal en staat voor verrassende ingrepen in beeld en materiaal. Seña denkt inhoudelijk mee en zoekt naar eigenzinnige en unieke oplossingen die herkenbaar zijn voor uw organisatie. Ons ontwerp brengt uw boodschap helder over, maar bovenal laat het een blijvende indruk achter. Onze klantenkring is groot en divers. Zij waarderen onze persoonlijke benadering en laten zich graag verrassen door originele beeldtaal. O.a. Boeken, (e)magazines, presentaties en 3D(pop-up)
Bram van Sambeek

Bram van Sambeek

innovation2market

Ik help organisaties met innovatiever worden, zodat ze beter kunnen concurreren en gezondere resultaten kunnen behalen. Op het vlak van product marketing en innovatie help ik MKB organisaties en startups. Ik ondersteun bij product portfolio management, marketing analyse en planning, tot aan de implementatie van product innovatie. Om deze organisaties duurzaam onderscheidend en daarmee succesvol te laten zijn. Ik werk als interimmer en op projectbasis.
Annette de Vries

Annette de Vries

meisjevankantoor

Annette de Vries, aangenaam. Opleidingen onder meer Schoevers en HEAO Communicatie (Public Relations en Marketing/Reclame). Administratief zeer ervaren en ook bekend met financiële systemen. Annette werkt niet alleen, maar golft ook.  En is websiteredacteur. En heeft een enorme voorraad fournituren om iedereen blij te kunnen maken met gratis knoopjes, garen, roesjes etc.  En is vrijwilliger bij onder meer Stadsakkers Eindhoven. En ze leest soms ook een boek.
Annelies van der Woude

Annelies van der Woude

journalistiek, tekst & fotografie

Wie via print of web een boodschap wil overbrengen kan niet zonder tekst en beeld. Als freelance journalist, tekstschrijver en fotograaf help ik graag om de essentie van jouw boodschap of verhaal neer te zetten. Wil je zelf schrijven, maar zoek je iemand die kan helpen jouw rode draad te ontwaren of juist de puntjes op de i zet?  Dat kan ook. Ik ben beschikbaar voor grote en kleine klussen, verder weg en dichtbij.
Kathelijn De Brouwere - Hendrikse

Kathelijn De Brouwere - Hendrikse

Bloom! Buzzing towards a better world

Bloom! helpt jou en je duurzame onderneming bij het bereiken van je doelgroep door effectieve online marketing en communitymanagement. Online communitymanagement voor organisaties met een duurzame missie.
Marielle van Swam

Marielle van Swam

Ontwerpstudio van Swam

Ontwerpstudio van Swam houdt zich bezig met het ontwerp van producten. De functie vormt de leidraad door het ontwerpproces. Daarnaast wordt er rekening gehouden met uitstraling, de vraag van de consument en de productiemogelijkheden. De interesse voor alledaagse dingen prikkelt ontwerpstudio van Swam om deze ook aantrekkelijk te maken voor anderen. “Er zijn zoveel mooie dingen om ons heen, terwijl we deze vaak vergeten”.
Fabienne van de Graaf

Fabienne van de Graaf

WebSnoet : WordPress websites, onderhoud en hosting

Mijn naam is Fabienne van de Graaf en ik maak WordPress websites op maat. Daarnaast verzorg ik het onderhoud van je website en regel de hosting en het aanvragen van de domeinnaam. De websites die ik maak zijn mobiel vriendelijk. Kan ik je helpen met het realiseren van je website of heb je vragen over mijn werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met me op en we maken een afspraak om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
Silvana

Silvana

Silvana - Fotografie Websites, Social Media en Advies

Hallo, Tiny Mountain is het bedrdijf van Silvana. Na haar opleidingen aan het Grafisch Lyceum en de Fotovakschool (Amsterdam) was het tijd om als zelfstandige aan de slag te gaan. Inmiddels werkt ze in heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers. Van responsive website tot social media strategie en van indrukwekkende bedrijfsfoto’s tot een spetterende huisstijl. Tiny Mountain is jouw online stylist, helpt je van a tot z. Kortom: Laat Tiny Mountain bergen werk voor je verzetten!
Ilse Biermans Janssen

Ilse Biermans Janssen

Ilse Biermans Janssen Concept & Design

In de afgelopen jaren heb ik, samen met mijn klanten, fantastische projecten kunnen realiseren. Het doel? Communicatie maken die niet alleen maar 'mooi' is, maar ook duidelijk en doeltreffend. Het ontwikkelen/uitwerken van huisstijlen, variërend van logo's tot briefpapier, fotoshoots, website en huisstijlen boeken. Het ontwikkelen/uitwerken B2B-communicatie. Het ontwikkelen en uitwerken van de genoemde items doe ik onder eigen regie, waarvoor ik contacten heb met de diverse organisaties.
Wildrik Burema

Wildrik Burema

Wildrik Burema

Onder de naam STUDIO WILDRIK werk ik al vele jaren als grafisch vormgever en publiciteitsadviseur. Ik combineer een professionele instelling met relatief lage overheadkosten door zoveel mogelijk in eigen hand te houden: ontwerp, tekst, fotografie en productie. Ik ben daarnaast uitgever van boeken en periodieken zoals Stadsdeelmagazine 'De Stratummer' en 'Dommelbeemdmagazine'.
Marjolein Vrijenhoek

Marjolein Vrijenhoek

vrij&hoek tekst & communicatie

Idee & uitvoering, online & offline, marketing & communicatie, schrijven & redigeren, op locatie & vanuit huis. vrij&hoek dus! (Interim) communicatieadvies, webteksten, projectmanagement, social media, persberichten, blogs: ik heb brede ervaring bij zowel MKB als internationals. Zelf schrijfambities maar drempelvrees? Of al het nodige geschreven en op zoek naar een kritische tegenlezer? Ik help je graag als schrijfcoach (verder) op weg met feedback en redactieadvies!
Martina Roovers

Martina Roovers

marTina media - tekstschrijver/journalist

marTina media schrijft, redigeert, communiceert, verbindt en treedt daarmee in contact met haar omgeving. Als journalist en tekstschrijver bouwt marTina met woorden een brug tussen jou en je doelgroep. Zakelijk, creatief, via sociale media, met een pakkende foldertekst of originele productomschrijving. marTina media verbindt jouw contentwensen! Op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat je (weer) verbinding krijgt met de bezoekers van je website, je klanten, lezers of gasten? “Met een fascinatie voor bruggen, is bruggen bouwen mijn ambitie.”
Paul van Dijk

Paul van Dijk

vandijk ontwerpt / grafisch ontwerper

Vandijk ontwerpt is grafisch ontwerper Paul van Dijk. Ik kijk tussen de regels, houd u een spiegel voor en doorloop zo samen met u het creatieve proces van concept tot eindresultaat. Mijn passie voor grafisch ontwerpen uit zich onder andere in krachtige en prachtige logo’s & huisstijlen, websites, productlijnen, promotiemiddelen en boekontwerpen. Vandijk ontwerpt werkt voor een verscheidenheid aan klanten: van zelfstandigen en MKB tot grotere klanten.
Janneke Haringx-Hanselaar

Janneke Haringx-Hanselaar

KipKep. New life, best comfort
Trendy producten voor de liefdevolle verzorging van je baby. Eigentijds, anders, handig en mooi. KipKep staat voor liefdevolle luxe. Producten die jonge ouders helpen om het leven makkelijker te maken, zonder aan trendy uitstraling in te leveren. Dat zit in de kleine details. Elk item heeft wel een uniek detail dat het anders maakt dan ‘gewone’ producten.

Timo van Doren

Timo van Doren

Illustrator/Animator

Iedereen heeft wel zo'n moment gehad. Je staat met een persoon te praten in een andere taal. Jouw beurt om te vertellen waarmee je je dagen vult, het moment dat je zoekt naar woorden. Goh, had je maar een snelle en directe manier je verhaal duidelijk over te brengen. Het liefst helder en met zo min mogelijk ruis. Zodat er geen twijfel bestaat over wat je bedoeld. Dat is mijn specialiteit; je boodschap helder overbrengen. Ideeën tastbaar maken en complexe materie vereenvoudigen. Het ondersteunen van woorden met beelden. Met illustratie en animatie. 1 beeld zegt meer dan 1500 woorden!
Paula van Overveld

Paula van Overveld

Paulissimo, communiceert met woord & beeld

Ben je er aan toe om helder te krijgen waar jij als ondernemer écht warm voor loopt, waar je kracht ligt, waarin jij uniek bent, voor wie je dat allemaal het liefste doet en hoe je dat vervolgens aantrekkelijk voor het voetlicht brengt? Dan is de Business Boost Brainstorm een leuke en vooral effectieve weg. Je gaat naar huis “met concrete inzichten, een berg aan ideeën en vol inspiratie”, zo luiden de reacties. Je bent welkom! Tevens het adres voor pakkende fotografie, pure teksten en originele concepten als de unieke foto-SHWL’s.
Christine de Jongh

Christine de Jongh

Gingerweb webdesign bouwt en onderhoudt websites voor zzp-ers en bedrijven. We zijn een kei in het bedenken en schijven van creatieve content en het omzetten van bestaande content naar aantrekkelijke en SEO vriendelijke teksten.  Daarnaast ontwerpen we opvallende websites waarmee je jouw bedrijf goed op de kaart kunt zetten! Ook als je al een website hebt kun je bij Gingerweb terecht voor een usability check en voor onderhoud.
Rik van der Velden

Rik van der Velden

architectenbureau ArchiPlex

ArchiPlex is een architectenbureau dat naast complexe huisvestingsprojecten voor bedrijven ontwerpen maakt voor particulieren. Dit betreft meestal nieuwbouw, verbouw of uitbreidingen van woningen. Naast specifieke vormgeving zijn duurzaamheid en kostenbeheersing doorgaans belangrijke doelen. ArchiPlex is bewust een kleine onderneming dat flexibel opereert en gesteund wordt door een netwerk van andere kleinere en grotere bedrijven in de bouw, adviseurs zowel als aannemers/installateurs.
Bregje van Wetten

Bregje van Wetten

Communicatieadviseur & tekstschrijver

Elke ondernemer kan met passie vertellen over zijn organisatie. Slechts een enkeling krijgt dat krachtig en duidelijk op papier. Het is mijn missie om met de juiste woorden en tone of voice te beschrijven waar jij van bent en wat jouw toegevoegde waarde is. Ik ben een communicatieadviseur met passie voor schrijven. Ik vertaal jouw concept en strategie, je ambities, passie en organisatiedoelen naar concrete interne en externe marketing- en communicatiemiddelen.
Ernst & Frank

Ernst & Frank

GrafiSIS & AdvieSIS

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en beheren van hard- en software en de bijbehorende infrastructuur zoals netwerken en periferie. Wij werken voornamelijk met het macOS besturingssysteem, maar ook andere besturingssystemen zoals UNIX en Windows. Wij adviseren onze klanten deskundig op het gebied van hard- en software en infrastructuur. Ook beheer en onderhoud verzorgen we voor hen. Letterlijk of figuurlijk vastgelopen? GrafiSIS & AdvieSIS helpt u sinds 1991 gegarandeerd (weer) op weg!
Hortensiastraat 14 - grafisis.nl
Bregje Schoffelen

Bregje Schoffelen

bregsch
grafisch ontwerp & concept

Ruim twintig jaar ben ik werkzaam als grafisch ontwerpster binnen cultureel Eindhoven. Mijn hart gaat uit naar alle kunsten: muziek, theater, beeldende kunst, fotografie en architectuur. Ik geloof in de synergie van samenwerking en zo ontstaan mijn ontwerpen; met plezier, helder, gelaagd en uitgesproken. Op z’n bregsch.
Lydia Halders

Lydia Halders

Ontwerp & Illustratie

Hi! Sinds mijn afstuderen aan de Design Academy Eindhoven, werk ik als freelance ontwerper en illustrator. Ik richt me met name op onderzoek- en concept-ontwerp. Ik onderzoek onder andere de relatie tussen de mens en zijn omgeving, zoals: natuur en duurzaamheid, technologie en sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo heb ik ook de ambitie om zowel binnen de zorg als de agrarische sector iets te betekenen. Ik adresseer serieuze onderwerpen met een luchtige toon, zonder vingers te wijzen! Mijn concepten bevatten vaak een verhalend aspect. Zodoende combineer ik mijn werk als ontwerper met het maken van illustraties en korte animaties. Neem gerust contact op. Voor een kopje koffie ben ik altijd beschikbaar!
Pleun Kicken – van der Aa

Pleun Kicken – van der Aa

Leven In Letters ǀ Schrijven, spreken, training en advies op momenten van betekenis.


Ontstaan vanuit mijn passie voor taal en de sterke behoefte mensen te helpen en emoties de ruimte te geven. Ik schrijf voor particulieren en bedrijven o.a. ervarings- en levensverhalen, speeches, blogs en websiteteksten. Ben presentator/dagvoorzitter, zangeres en spreker bij ceremonie, feest of evenement. Ik geef trainingen ‘Zelfverzekerd spreken, presenteren & zingen’. En ben daarnaast adviseur en woordvoerder voor patiënt en mantelzorger in zorgtrajecten (zie: gezondheid & welzijn).