FOOD + EVENT

Liza de Lara Quintos - van Linder

Liza de Lara Quintos - van Linder

Cateraar Filipijns-Maleisisch

Vanuit mijn eigen keuken of op locatie verzorg ik met name Filipijns-Maleisische catering. Hierbij gebruik ik recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Veel gerechten die ik maak komen van mijn oma, maar wel met een eigen ‘touch'. Zelf ben ik Filipijnse maar met een heel scala aan invloeden uit de zuid oost Aziatische regio. Engels is mijn moedertaal. Nederlands gaat inmiddels ook prima. Omdat men niet zo goed bekend is met mijn authentieke keuken is men vaak blij verrast en het is wat anders. Meer info op mijn website en Facebook pagina.
Janine van Rooij

Janine van Rooij

Yogapraktijk-Janine

Ik ben Hatha Yoga-docent sinds 1999, heb mij gespecialiseerd in Adem, Ayurvedische Massage en Chakra-Psychologie. Ben opgeleid bij Saswitha in Bilthoven. Ik geef individuele behandelingen: ademtherapie en ayurvedische massage (dit is met verwarmde Indiaase olie, gebaseerd op je constitutietype) in een rustige ruimte in Centrum Aquamarijn, Stratumsedijk 57, 5611 NC Eindhoven. Alleen op afspraak via het contactformulier op mijn website. Ook geef ik vegetarische kookworkshops, op locatie bij een van de mensen thuis of in mijn eigen woning in Stratum: samen koken, eten en opruimen, de recepten krijg je mee. Erg gezellig als alternatief voor een verjaardagsfeestje, vriendinnendag, etc. bij mooi weer eten in de tuin. Informatie op mijn website. Info: 040-2115933.

Peggy Dieters Cup

Peggy Dieters Cup

Aanjager | Producent van ontwerp tot totaalbeleving van bijzondere en zakelijke events

Samen met mijn opdrachtgever of partners ontwerp ik concepten die inspelen op bijzondere events. Creatieve werkvormen, -workshops, festivals met impact die alle verwachtingen overtreffen en andere bewegingen opgang brengen in systemen, organisaties of samenleving. Beweging is in mijn werk het enige ‘constante’ en dat doen ik door het inzetten van een gezamenlijke denkkracht. Van faciliteren in nieuwe denkprocessen tot het uitvoeren van ideeën, ik heb een groot netwerk en zorg voor acute kruisbestuivingen!

Sara-Joan van der Kallen

Sara-Joan van der Kallen

SARAJOAN; verhalen verbeelden & vertellen

Mijn bedrijf SARAJOAN houdt zich bezig met verhalen in de breedst mogelijke zin; als regisseur verbeeld ik verhalen (onder andere met internationals hier in Eindhoven), als verhalenverteller van o.a Indonesische sprookjes en als dramadocent is het verhaal de basis voor toneelspel. Ook maak ik verhalen en acts-op-maat voor bedrijven, (zorg)instellingen en onderwijs.
Jessica Dassen

Jessica Dassen

JEDA producties : Project- en eventmanager

Ik ben een organisatietalent met een passie voor cultuur en natuur. Ik help mensen met het organiseren van hun evenement en regel alles: van de vergunningsaanvraag tot de begroting, van de catering tot de locatie. Ik werk voor veel verschillende opdrachtgevers; de ene week regel ik de kleedkamers voor The Rolling Stones en de week erop een congres voor 50 gemeenteraadsleden. Mijn focus ligt op duurzaam; alles wordt het liefst met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk georganiseerd.