DIER EN MENS

Irma van Haandel

Irma van Haandel

Hondentrimsalon the 3 Amigos
Ik ben als Professioneel erkende Trimsalon aangesloten bij VVTN. Ik werk in een rustige werksfeer, en besteed veel geduld, liefde en aandacht aan de Hond en de behoeftes v.d eigenaren. Hierbij kunnen Aromatherapie voor Honden en de Tellington TTouch methode hulp bieden om de Trimbehandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ik gebruik natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Alle honden zijn welkom. U kunt bij mij ook terecht voor alleen nagels knippen, APK-tje of wassen & föhnen.

Leonne van Gestel

Leonne van Gestel

Meninstructie voor Paard & Koetsier

Paarden zijn fantastische dieren. Ze zijn krachtig, gevoelig, eerlijk, uitdagend en spiegelen als geen ander hun begeleider. Leer meer over dit prachtige dier, maar vooral ook over u zelf. Wilt u eens voelen en ervaren, hoe het is met een paard om te gaan?
Leonne van Gestel (tevens logopediste) is gediplomeerd instructrice die u in een piste, op een paard OF op een koets, laat ervaren hoe mooi deze hobby, sport en " way of living" is. Dit kan zowel in groepsverband als individueel. Leeftijd vanaf 12 jaar.