Ties Fleskens

Ties Fleskens

Psycho sociale begeleiding, coaching en teambuilding
Je lijkt even de weg kwijt te zijn, op het werk, privé of misschien beiden. Je wilt weer in beweging komen, vooruit kunnen kijken, kunnen genieten, doelen bereiken. Neem dan contact met me op. Ik help je weer in je kracht te komen. In mijn begeleidingstrajecten werk ik onder andere met opstellingen. Opstellingen kunnen heel behulpzaam zijn ter verheldering van wat speelt rond persoonlijke dilemma's, twijfels en keuzes. Zichtbare en onzichtbare thema's die in je leven een rol spelen, worden letterlijk in beeld gebracht. In het herkennen en erkennen van wat zich aandient ligt de sleutel tot verandering. Doordat ik werk op verschillende dimensies is het effect duurzaam. Veel verzekeraars vergoeden gedeeltelijk mijn psycho sociale ondersteuning.