GEZONDHEID + WELZIJN

Marleen Maas

Marleen Maas

Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach

Voor advies op maat over voeding, beweging en mentaal welzijn.
Mijn doel is je te begeleiden naar een duurzaam gezonder leven. Een gezonde leefstijl draait in mijn visie om de volgende 3 punten:
 Voeding waarvan je geniet en waarmee je je lijf voedt i.p.v. vult.
 Bewegen met plezier, sport waar je blij en fit van wordt.
 Mentaal in balans zijn, persoonlijke groei, ontspanning en stress reductie.
Francie Lommen

Francie Lommen

Een hommage aan de overledenen Woorddienstbegeleiding & Conversatie

Ik ga crematies en begrafenissen voor, spreek daarin de gehele dienst of samen met de nabestaanden. Door in gesprek te gaan teken ik teksten, anekdotes op. Deze woorden, muziekstukken en foto’s vormen het uiteindelijke persoonlijk  afscheid. Daarnaast begeleid ik mensen, die weten dat ze niet meer lang te leven hebben, naar het overlijden toe.  In nauwe samenwerking krijgt hun afscheidsviering vorm. Ook begeleid ik de naasten.
Bram Roosendaal

Bram Roosendaal

Resultijd, Gewichtsconsulent, Personal Trainer en Leefstijlcoach
Als zzp-er kun je gebruik maken van mijn diensten en deze volledig aftrekken bij de belastingdienst als zelfontwikkeling. Dit komt doordat alles van voedingsbegeleiding tot personal training valt “Personal Coaching”. Dankzij ruim 8 jaar ervaring in persoonlijke begeleiding weet ik ook bij jou blijvende verbeteringen aan te brengen binnen je dagelijkse voeding en beweging. Met een goed voedingspatroon en 3 trainingen van 30 min. per week wordt ook jij gezonder en fitter. Ik ben gevestigd binnen SportCity Eindhoven en maak graag vrijblijvend een afspraak voor een kop koffie en een rondleiding! Liever met een groep trainen? Ook dat is mogelijk en zorgt voor extra motivatie en plezier!

Miriam de Bont

Miriam de Bont

Coach, loopbaan adviseur, stress & burnout consultant

Gedreven, warm, analytisch, met compassie luisterend, resultaat en oplossingsgericht.
Kernwaarden: respect, zorgvuldig, ruimte creëren voor groei. Zorgt met scherp luisteren, confronteren en structureren dat jijzelf of je medewerker de diepte ingaat én gaat handelen. Mag door rust en humor dichtbij komen. Brede bagage. Goede sparringpartner. Werkt graag met individuen & kleine groepen. Resultaat: aanspreken op gedrag, helder inzicht, stevige verankering, pragmatische handvatten en concrete stappen.
Janine van Kampen

Janine van Kampen

coach en trainer, hartcoherentie- en biofeedbacktherapeut

BioTrain: praktijk voor psychosociale begeleiding, stressmanagement, ontspannings- en biofeedbacktherapie. Op zoek naar bewustwording, beter omgaan met stress en luisteren naar je lichaam? Bij BioTrain ga je actief met jezelf aan de slag. Ik ben gespecialiseerd in Biofeedback, een bewezen methode bij klachten als overbelasting en hoofdpijn. Leer jezelf beter kennen door naar je eigen lichaamsreacties te kijken. Meten=weten. Door middel van biofeedbacktraining in combinatie met leefstijl coaching werk je aan een gezonde balans.
Marjolein Appeldoorn

Marjolein Appeldoorn

Splinks | zien & zienswijze
Momenten waarop de dagelijkse gang van zaken in een ander daglicht komen te staan. Waarin ze worden bevraagt, geanalyseerd en onderzocht, en waarin nieuwe wegen worden ingeslagen. Soms bekend, vaak onbekend. 
Een nieuwe periode dient zich aan waarin het scala aan persoonlijke mogelijkheden soms onduidelijk is geworden. Kun je op weg naar jouw inspirerende toekomst begeleiding gebruiken?

Marion Hanssen

Marion Hanssen

VoetreflexPLus therapeute
Hanssen&Voeten; een voetreflexPlus praktijk aan huis in Stratum . De Plus staat voor mijn behandelmethode waarbij ik de westerse Reflexologie en de Traditionele Chinese Geneeskunde combineer. Voor zowel een ontspannende voetmassage die het lichaam weer in balans brengt of voor een klachtenbehandelingtraject kun je bij Hanssen&Voeten terecht. Ik heb me gespecialiseerd in overgangs-, menstruatieklachten en PMS.

Tineke van Valburg

Tineke van Valburg

Tineke van Valburg Pedes Radens

Met goede voetzorg kan pijn verdwijnen, huid herstellen en lopen vergemakkelijken. Als volledig gediplomeerd pedicure+ behandel ik: normale, verdikte, vergroeide en ingegroeide nagels, eelt, likdoorns, kloven, voetwratten en meer. Behandelingen voor dames en heren van 3 tot 103; de praktijk is goed toegankelijk. Aangesloten bij ProVoet, ingeschreven in het kwaliteitsregister (KRP) en samenwerkend met zorggroepen en podotherapeuten. U bent welkom! Tineke van Valburg, tel. 212 42 80.
Judith Wong

Judith Wong

Schoonheidsspecialiste

Na jaren werkzaam te zijn geweest als leerkracht en Intern Begeleidster op een Montessori basisschool ben ik in 2010 een schoonheidssalon (Try-This) begonnen. Wat ik zelf belangrijk vind, dat voert de boventoon in mijn salon. Ik werk met verantwoorde (milieuvriendelijke & natuurlijke) producten. Alle generaties zijn welkom en ik leer de jongeren graag hoe ze hun huid moeten verzorgen.
Riet Geurts

Riet Geurts

Verlieskundige
Als je iemand of iets verliest waar je van houdt, rouw je. Het leven is een cirkel van contact maken, hechten, afscheid nemen, rouwen en betekenis geven. Zingevingsvragen zijn vaak nodig om je nieuwe ‘ik’ en je weg naar de toekomst weer terug te vinden. Rouwen is een persoonlijk antwoord op verlies. Heb jij het gevoel dat je verder wil, maar weet je niet hoe? Misschien kan ik je verder helpen.
Edelweisstraat 139 - maggyssmile.nl

Leonne van Gestel

Leonne van Gestel

Logopediepraktijk Stratum

Goed mondeling kunnen communiceren is een belangrijke levensbehoefte. Ervaart u hiermee problemen, dan kunt u bij ons terecht voor stemklachten, slikproblemen, spraak, -taalproblemen, auditieve verwerkingsproblemen, afwijkende mondgewoonten en presentatietechnieken. Wij begeleiden u in het opsporen, diagnostiseren,  en behandelen van uw klacht. Daarnaast geven wij u en uw omgeving zonodig advies en werken we nauw samen met oa. scholen, artsen en relevante instanties. Ons motto: "professioneel, passie en plezier " !
Dirk Verhappen

Dirk Verhappen

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Na vijf jaar studie tot natuurgeneeskundig therapeut, ben ik inmiddels zeven jaar werkzaam binnen mijn eigen praktijk aan huis. Natuurgeneeskunde gaat uit van het zelfgenezend vermogen dat ieder mens bezit. Bij fysieke of psychische klachten is dit vermogen uit balans. Om de eigen geneeskracht weer zo optimaal mogelijk te krijgen, maak ik binnen mijn praktijk gebruik van verschillende behandelmethoden: massagevormen, bloesemremedie, voedingsadvies, fytotherapie, irisdiagnose en het gesprek.
Nienke Struijk

Nienke Struijk

Klassiek acupuncturist en Voedingsdeskundige
Zen Zijn Wij vindt samen met u de juiste balans! Dit vloeit voort uit de gedachtegang dat oosterse en westerse geneeskunde elkaar ondersteunen. Zen Zijn Wij geeft antwoord op vragen zoals; waarom rugproblemen hebben zonder overbelasting, waarom slecht slapen bij vermoeidheid en waarom je opgeblazen voelen na het avondeten. De denkwijze volgens de oosterse geneeswijze, bijgevallen door westers besef, geeft mij inzicht in het ontstaan van deze klachten en hoe deze te voorkomen of te behandelen.
Heezerweg 307 en Mathijsenlaan 37a - zenzijnwij.nl

Ties Fleskens

Ties Fleskens

Psycho sociale begeleiding, coaching en teambuilding
Je lijkt even de weg kwijt te zijn, op het werk, privé of misschien beiden. Je wilt weer in beweging komen, vooruit kunnen kijken, kunnen genieten, doelen bereiken. Neem dan contact met me op. Ik help je weer in je kracht te komen. In mijn begeleidingstrajecten werk ik onder andere met opstellingen. Opstellingen kunnen heel behulpzaam zijn ter verheldering van wat speelt rond persoonlijke dilemma's, twijfels en keuzes. Zichtbare en onzichtbare thema's die in je leven een rol spelen, worden letterlijk in beeld gebracht. In het herkennen en erkennen van wat zich aandient ligt de sleutel tot verandering. Doordat ik werk op verschillende dimensies is het effect duurzaam. Veel verzekeraars vergoeden gedeeltelijk mijn psycho sociale ondersteuning.

Tinie Kämink

Tinie Kämink

De Korenbloem rouw- en verliesbegeleiding
De Korenbloem biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen na een ingrijpend verlies. Rouwen vraagt veel van een mens. Samen zoeken we naar de manier waarop je het verlies mee kunt nemen in je leven. Bij kinderen werk ik meestal met creatieve middelen. Wandelgesprekken zijn ook mogelijk, je komt dan letterlijk in beweging. Je mag een warm welkom verwachten, deskundigheid en ruimte voor je eigen kracht.

Marleen van den Hurck

Marleen van den Hurck

Fit en Slank met Marleen

De Fit en Slank methode berust op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl gebaseerd op de 3 pijlers ( voeding, beweging en gedrag). Geen dieet met wat je moet eten maar er wordt aangegeven hoeveel je mag eten en de frequentie. Zo behoudt je je eigen keuze in voeding en verantwoordelijkheid. Er wordt inzicht gecreëerd in alle consumptie momenten en het oplossen van de valkuilen. Kortom een lekker en gezond voedingspatroon dat goed vol te houden is en een blijvend resultaat geeft! Ik leer je om anders naar voeding te kijken en het groepsproces is erg stimulerend  en geeft veel herkenning.
Janine van Rooij

Janine van Rooij

Yogapraktijk-Janine

Ik ben Hatha Yoga-docent sinds 1999, heb mij gespecialiseerd in Adem, Ayurvedische Massage en Chakra-Psychologie. Ben opgeleid bij Saswitha in Bilthoven. Ik geef individuele behandelingen: ademtherapie en ayurvedische massage (dit is met verwarmde Indiaase olie, gebaseerd op je constitutietype) in een rustige ruimte in Centrum Aquamarijn, Stratumsedijk 57, 5611 NC Eindhoven. Alleen op afspraak via het contactformulier op mijn website. Ook geef ik vegetarische kookworkshops, op locatie bij een van de mensen thuis of in mijn eigen woning in Stratum: samen koken, eten en opruimen, de recepten krijg je mee. Erg gezellig als alternatief voor een verjaardagsfeestje, vriendinnendag, etc. bij mooi weer eten in de tuin. Informatie op mijn website. Info: 040-2115933.

Kiki Borghstijn

Kiki Borghstijn

Huize Borghstijn Thuiszorg

Dagelijks zorgen voor een dementerende partner, vader of moeder is niet altijd eenvoudig. Afstand, een druk gezinsleven of werk maken dat het soms ook moeilijk in te passen is. Het nieuwe concept Huize Borghstijn vormt daarom de schakel tussen families die ondersteuning nodig hebben én de groeiende groep veertigplus vrouwen die vanuit hun ervaring met zorg graag een paar uur in de week willen werken. Op deze manier kunnen mantelzorgers weer een beetje op adem komen en tijd vrijmaken voor andere dingen. Zo houden zij het langer vol en kan hun dementerende partner, vader of moeder veel langer plezierig in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven wonen. Ervaar meer over ons concept op onze websites.
Marjon van Westing

Marjon van Westing

Lichtverbinding, praktijk voor zingeving en bewustwording
Hooggevoeligheid, intuïtie, spiritualiteit, zingeving en bewustwording staan centraal bij Lichtverbinding. Tijdens een coachingstraject ga je op een diepere laag met jouw vraag aan de slag. Waar loop jij tegenaan in jouw dagelijks leven? Je kunt terecht met hulpvragen op het gebied van: hooggevoeligheid, overprikkeling, emoties, perfectionisme, grenzen aangeven, onzekerheid of vermoeidheid. Het belangrijkste is dat jij dingen doet in je dagelijks leven waar je echt gelukkig van wordt.

Esther Damsma

Esther Damsma

Esther Damsma Systeemtherapie
Stel je voor, dat het weer fijn en veilig voelt om thuis te zijn. Dat je mag zijn wie je bent en dat je diezelfde ruimte kunt geven aan je gezinsleden. Ik ben Esther Damsma, relatie- en gezinstherapeut. Ik help gezinnen en partners die om wat voor reden dan ook uit balans zijn geraakt om de onderlinge relaties te verbeteren. Hierdoor komen mensen weer in hun kracht te staan, waardoor er ruimte ontstaat voor oplossingen. De aandacht voor de context leidt tot een krachtig en snel resultaat.

Monique van Vroenhoven

Monique van Vroenhoven

Therapeut
Heb je last van fysieke klachten, een emotioneel of mentaal probleem? Ik wil er graag samen met je naar kijken. Mijn werkwijze is holistisch; ik kijk naar alle aspecten van de mens, zowel fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel. Ik werk vol overgave en passie met de 3 vormen van therapie waar ik voor gekozen heb. De therapieën die ik bied zijn Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapie®(erkend therapeut), Integrated Energy Therapy® (master instructor) en Touch of Matrix (therapeut)

Lucianne Verweij

Lucianne Verweij

Mediator en (extern) vertrouwenspersoon

Mocht er een moment zijn dat je in je zakelijke of arbeidsconflict wel wat hulp kunt gebruiken om er samen op een goede manier uit te komen, of dat je graag zou zien dat jouw organisatie een externe vertrouwenspersonen zou aanstellen, voor een luisterend oor en een helpende hand als het even niet lekker gaat, schroom dan niet om contact met me te zoeken. Wellicht kan ik als ervaren bedrijfsjurist, mediator en vertrouwenspersoon iets voor jou of jouw organisatie betekenen.
Iris Jansen – van Ravenstein

Iris Jansen – van Ravenstein

HerinnerBaar – Voor een bijzonder persoonlijk afscheid

Het verzorgen van een afscheid op bijzonder persoonlijke wijze: dat is wat ik met liefde en aandacht doe. Met palliatieve begeleiding, uitvaarzorg, woorden en zang geef ik hier samen met de nabestaanden invulling aan. Ik schrijf eigen liedteksten op bekende melodieën, passend bij de overledene en het gevoel van de nabestaanden. Daarnaast ontwikkel ik eigentijdse producten voor het afscheid, zoals de HerinnerBaar-Kistdoeken en -Kistobjecten, omdat ik merk dat hier steeds meer behoefte aan is.
 Natasja Timmermans

Natasja Timmermans

Focus@Heart

In Stratum-Zuid, in de groene wijk Schuttersbosch ligt mijn praktijk aan huis, Focus@Heart (voorheen AandachtPunt). Focus@Heart richt zich op de trainingen Mindfulness, Compassie, meditatiesessies en (rouw)coaching. Ik werk graag met kleine groepen en naar wens individueel. Persoonlijke aandacht, contact en vertrouwen zijn belangrijk. Ik gun eenieder een leven met liefdevolle aandacht: aandacht voor zichzelf, voor de ander en voor de omgeving. Aandacht geven en ontvangen. Dingen met aandacht doen. Meer rust in je hoofd, in je lichaam, meer in balans. Minder (ver)oordelen. Milder naar jezelf.
Inge van Leeuwen

Inge van Leeuwen

Praktijk voor haptotherapie van Inge van Leeuwen

Pas je jezelf (te) makkelijk aan? Heb je het gevoel dat je jezelf soms vergeet? Sta je makkelijker klaar voor een ander dan dat je iets voor jezelf doet? Is het lastig om nee te zeggen als je iets gevraagd wordt? Heb je weinig energie en ben je al moe als je aan de dag begint? Wil je weten waar je fysieke klachten vandaan komen? Herken je je in enkele van deze vragen en wil je dit anders, dan kan je hierbij mijn hulp gebruiken. Neem gerust contact met mij op.
A.E. Stokkel-Vink

A.E. Stokkel-Vink

Schoonheidsspecialiste - Power of Beauty
In mijn schoonheidssalon is een gemoedelijke sfeer en alle tijd voor een praatje. Ik neem voor elke bezoeker van “Power of Beauty” ruim de tijd. Je kunt voor allerlei behandelingen bij mij terecht. Ik vind het erg leuk met mensen te werken en ook eerlijk advies te geven op het gebied van huidverzorging. Voor mij is het belangrijk dat u ontspannen en tevreden naar huis gaat. Sinds kort geef ik ook workshops make-up aan huis of een andere locatie. Kortom kijk eens op mijn website en laat u inspireren door de verschillende behandelingen: Anti-aging/ Fruitzuur behandelingen - Huid verjongende behandelingen - Micro-dermabrasie – Standaardbehandelingen – Epileren – Harsen - Verven wimpers en/of wenkbrauwen.

Moniek Rouweler

Moniek Rouweler

Wandelcoach voor vrouwen met een (nog) niet vervulde kinderwens

Als wandelcoach werk ik vooral met vrouwen die graag kinderen willen, maar bij wie het nog niet lukt om zwanger te worden. En met vrouwen die langzaam het idee moeten toelaten dat ze misschien wel nooit moeder zullen worden. Dit is een groot gemis: voor veel mensen een oer-wens, die mogelijk niet vervuld wordt. In de wandelingen geef ik ruimte aan het persoonlijke verhaal van mijn coachee en aan alle gevoelens die opkomen. Samen onderzoeken we wat ze nodig heeft om zich staande te houden in deze onzekere periode. De natuur en het wandelen geven daarbij rust, ruimte en troost. Vrouwen vinden nieuwe kracht en krijgen meer vertrouwen in de toekomst.
Kim Henst

Kim Henst

Reflexzonetherapeute

reFlex & Flow behandelingen dragen bij aan het laten stromen van lichaam en geest. Preventief en bij lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Voetreflex biedt ontspanning, helderheid en bewustwording. Mijn expertise is omgaan met hooggevoeligheid,  stress en vrouwenklachten. Ik sta voor oprecht contact en aandacht. Iedereen komt uitdagingen op zijn of haar pad tegen, waardoor de stroming kan stagneren. Hoe behoud jij je flexibiliteit? Hoe blijf je in jouw flow?

Conny van de Ven

Conny van de Ven

Praktijk Even(ge)wicht
Ben je op zoek naar een manier om op een verantwoorde duurzame manier een gezond gewicht te verkrijgen en beter in balans te zijn.? Wil je een goed persoonlijk voedingsadvies gekoppeld aan je leefstijl? Praktijk Even(ge)wicht helpt je dit te bereiken.
Ik heb de opleiding gewichtsconsulent gevolgd bij Sonnevelt opleidingen in 2018. Deze opleiding staat voor een holistische aanpak. Dat is ook waar ik heel sterk van overtuigd ben. Niet alleen je voedingspatroon is belangrijk, maar ook hoe jij in het leven staat. Stress heeft invloed op je hormoonhuishouding. Dit heeft weer invloed op je voedingsbehoefte. Hoe kun je hier mee omgaan? Er is ook een familiaire component aanwezig. Met ander woorden: iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijke aanpak nodig. Wat werkt voor jou, daar wil ik met jou naar op zoek!

Modita van Zummeren

Modita van Zummeren

Joy in Meditation: Actieve Osho Meditaties en Japans Therapeutische Gezichtsmassage

Actieve Osho Meditaties brengen je dichter bij jezelf en meer in contact met je lichaam. Hierbij komt je hoofd tot rust, slaap je beter en voel je je levendiger dan ooit. 
De Japans Therapeutische Gezichtsmassage geeft een natuurlijke verjonging van het gezicht en vooral een zeer diepe ontspanning.
Modita (niet meer praktiserend) arts heeft naast haar medische en therapeutische kennis 20 jaar ervaring in het begeleiden van meditaties.
Wilma Hartman

Wilma Hartman

Integraal Leefstijl & Vitaliteit coach / trainer

Fit en vitaal zijn, energie hebben voor jouw dag én de activiteiten die je graag wil doen! Het is niet vanzelfsprekend, om in een drukke week, naast alles wat er in je agenda staat, tijd vrij te maken voor jezelf. Voor gezonde voeding, beter slapen, ruimte voor je gedachten, hoe voel ik me? Als integraal Leefstijl & Vitaliteitcoach begeleid ik je na het kiezen van jouw doel, stap voor stap naar duurzaam resultaat. Het mooiste cadeau van & voor jezelf en je mag het voor altijd houden. Tot ziens!
Nienke Bosma

Nienke Bosma

Wellness Nienus, Masseur

Heb je stramme spieren, ervaar je stress en/of wil je ontspannen? Je kunt bij mij terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage, deep tissue massage, medicaltaping en blessurepreventie. Daarnaast verdiep ik mij momenteel in adem(training). Ik geloof dat spierkracht, veerkracht en zachtheid elkaar aanvullen en versterken. Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis, aan de Edelweisstraat. Ook werk ik wel eens op een evenement of een retreat. Ik hoor graag van je!
Bregje Schoffelen

Bregje Schoffelen

studio ademwerk
transformerend ademwerk

Ademwerk is de snelste weg naar jezelf! Met ademtraining neem je het roer in eigen handen: je vergroot je gezondheid en welzijn, je vermindert stress, je leert je systeem écht te ontspannen, je kunt beter loslaten en je komt in balans met jezelf en anderen. Als je ademtraining inzet voor transformatie en reiniging zal het jouw leven veranderen! Ik geef wekelijks ademsessies en -workshops aan kleine en grote groepen, op diverse locaties (privé en zakelijk, ook in het engels).
Pleun Kicken – van der Aa

Pleun Kicken – van der Aa

Leven In Letters ǀ Advies, ondersteuning en woordvoering patiënt & mantelzorger.

En dan komt het moment dat je patiënt of mantelzorger bent en je staande moet houden in de jungle die de gezondheidszorg kan zijn. Ik maak jullie wegwijs, ik verbind, adviseer en ben indien gewenst jullie woordvoerder. Waar nodig help ik met het voorbereiden of begeleiden van gesprekken over bijv. het zorgplan of een klacht. Ik schrijf daarnaast o.a. ervarings- en levensverhalen, gedachtenisprentjes, speeches, blogs en websiteteksten.
Cora Beishuizen

Cora Beishuizen

Orthomoleculair Therapeut Leefstijl als medicijn

Orthomoleculaire therapie maakt gebruik van interventies op het gebied van voeding en leefstijl. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw disbalans, waardoor klachten, aandoeningen of ziekten kunnen ontstaan. Ziekte is altijd een eindsituatie van een te lang verstoord homeostatisch evenwicht. Op basis van je persoonlijk behandelplan helpt de orthomoleculair therapeut je deze balans te herstellen. Orthomoleculaire interventies kun je ook inzetten voor het behoud van een goede gezondheid.
René van Hooren

René van Hooren

hypno-hulp, gecertificeerd hypnose-coach

Zit u niet lekker in uw vel of slaapt u slecht? Wilt u stoppen met roken? Wilt u afvallen? Heeft u pijn, een specifieke angst, fobie of trauma? Wilt u snel en blijvend van uw probleem af?
 Loopt u al langer met klachten en van alles geprobeerd? Ik kan u helpen met hypnose in 1 tot 3 sessies: snel, prettig en comfortabel. Hypnose is helemaal niet eng, Het is zelfs heel rustgevend en geeft nieuwe energie. Het geeft zelfvertrouwen en meer controle over uw leven. Bel of mail mij gerust, ik help u graag!
 Maak vandaag nog een afspraak.
Marjolein Willems

Marjolein Willems

Dagbesteding voor dementerenden. Creatieve coaching en workshops. Familieopstellingen.

Als professional bied ik creatieve en inspirerende activiteiten aan dementerende mensen aan huis. Voor veel ouderen en zeker voor dementerende ouderen wordt het leven lastiger. Het gaat allemaal niet meer zoals het ging en ze raken de grip op dagelijkse dingen kwijt. Het kan dan fijn zijn om ondersteuning te krijgen in de thuissituatie. Een activiteit met begeleiding in de eigen, vertrouwde omgeving geeft rust en dagritme. Het zinvol bezig zijn en het regelmatige gezelschap geven een goed gevoel.  Daarnaast bied ik creatieve coaching en workshops aan voor iedereen die op een creatieve manier meer kwaliteit aan zijn/haar leven of werk wil geven en begeleid ik familieopstellingen.
Virginie te Slaa

Virginie te Slaa

Gewichtsconsulente
“Na het weekend, dan ga ik écht beginnen met afvallen”…klinkt dit jou bekend in de oren? Begin nu! En ik help jou daarbij. Want als ervaringsdeskundige weet ik dat er genoeg moeilijke momenten zullen komen waarbij je alle steun kunt gebruiken. En die geef ik jou, samen met een professioneel en vooral realistisch afslankadvies. Samen gaan we werken aan een fittere en gezondere versie van jezelf. Streefgewicht bereikt? Ik deel graag gezonde en caloriearme recepten met je en blijf je volgen!

Karin Paauwe

Karin Paauwe

Viva Libre, praktijk voor Hypnotherapie, Emdr en Coaching

Al 20 jaar werk ik met veel passie in mijn praktijk Viva Libre. Met hypnotherapie, emdr (traumatherapie), opstellingen en coaching help ik je om meer inzicht in jezelf te krijgen en van hieruit weer te kunnen handelen vanuit je authentieke Ik, waardoor je je weer vrijer kunt voelen. Ik hoor van mijn cliënten dat ze zich gauw bij mij op hun gemak voelen en ik de juiste vragen stel waardoor we snel bij de kern komen. Naast deze verschillende vormen van therapie, kun je bij mij ook terecht voor een reading. Zie voor mijn info mijn website.
Edith Kloppers

Edith Kloppers

Uitvaartverzorgster / Funeral Planner

Aandacht en stijlvol eerbetoon. Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich, dat er in de huidige tijd veel mogelijkheden zijn met betrekking tot een begrafenis of crematie. Voor mij is het een voorrecht dat u mij toelaat in één van de meest gevoelige periodes uit uw leven. Een uitvaart regelen is een aanéénschakeling van keuzes maken, hierbij wil ik u graag ondersteunen. Zorgvuldig, zorgzaam en met aandacht voor uw wensen komen we samen tot een persoonlijk en passend afscheid van uw dierbare, ongeacht of u verzekerd bent, wij staan iedereen terzijde. Als de ochtend is aangebroken schuilt achter de tranen van verdriet de glimlach van herinnering. Bel vrijblijvend voor een oriënterend gesprek, het geeft rust en duidelijkheid voor iedereen.