KUNST + CULTUUR

Mirjam Rodrigue de Miranda

Mirjam Rodrigue de Miranda

Pianolespraktijk

Ik geef met veel plezier al meer dan 35 jaar pianolessen aan kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen vanaf 21 jaar. Ook begeleid ik mijn leerlingen voor hun jaarlijkse piano examens georganiseerd door EPTA Nederland, waar ik lid van ben. Elk jaar wordt afgesloten met een voorspeelochtend waar de leerlingen op een speciaal door mij ontwikkelde manier van instuderen ingestudeerde originele werken uitvoeren. Na afloop is er koffie en thee en door de leerlingen gebakken lekkernijen. Naast mijn lesgeefpraktijk treed ik zelf ook op als soliste of in kamermuziek verband, mijn specialiteit. Het coachen van bestaande kamermuziek ensembles vind ik ook erg fijn. Zie mijn website voor meer informatie, ook in het engels.