RITUELEN

Evi van den Oever

Evi van den Oever

Trouw zoals je wil – zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreekster

Jullie besteden veel aandacht aan trouwkleding, uitnodiging en locatie. Het officiële moment, oftewel de wettelijke voltrekking van het huwelijk, dat is toch meer een gegeven? Zeker niet! Maak van dit officiële moment hét hoogtepunt van jullie dag. Bijvoorbeeld door een ceremonie op maat, met alle tijd en ruimte voor persoonlijke inbreng. Zo begint het feest al tijdens de ceremonie in plaats van daarna. Benieuwd hoe ik als beëdigd trouwambtenaar en ceremoniespreekster kan helpen?
Riet Geurts

Riet Geurts

Verlieskundige
Als je iemand of iets verliest waar je van houdt, rouw je. Het leven is een cirkel van contact maken, hechten, afscheid nemen, rouwen en betekenis geven. Zingevingsvragen zijn vaak nodig om je nieuwe ‘ik’ en je weg naar de toekomst weer terug te vinden. Rouwen is een persoonlijk antwoord op verlies. Heb jij het gevoel dat je verder wil, maar weet je niet hoe? Misschien kan ik je verder helpen.
Edelweisstraat 139 - maggyssmile.nl

Tinie Kämink

Tinie Kämink

De Korenbloem rouw- en verliesbegeleiding
De Korenbloem biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen na een ingrijpend verlies. Rouwen vraagt veel van een mens. Samen zoeken we naar de manier waarop je het verlies mee kunt nemen in je leven. Bij kinderen werk ik meestal met creatieve middelen. Wandelgesprekken zijn ook mogelijk, je komt dan letterlijk in beweging. Je mag een warm welkom verwachten, deskundigheid en ruimte voor je eigen kracht.