TEXTIELE WERKVORMEN

Hanneke Rombouts

Hanneke Rombouts

Atelier PASTU

Passen, aanpassen en toepassen! Heeft u kleding die niet meer past of niet meer actueel is? Vindt u het zonde dure kleding weg te doen? Ik maak en vermaak kleding. Dat kan verstelwerk zijn - korter of langer maken, innemen of uitleggen - maar ook een eigentijdse aanpassing. U kunt bij mij terecht voor het moderniseren van bestaande kleding of om iets bij- passends te maken. Altijd exclusief en bijzonder, gemaakt op een vakkundige en professionele manier. Zo kunt u langer van uw mooie kleding genieten. Bel of mail gerust voor een afspraak en ik laat u zien wat er allemaal mogelijk is. Telefoon 06-41039100
Miriam Bode

Miriam Bode

Naailes Eindhoven

Sinds 2014 geef ik beginners en gevorderde cursisten een goede basis van de naaitechnieken, hoe je eigen naaimachine werkt en het uittekenen van een patroon. Mijn ervaring is dat men hiervan voor altijd plezier heeft. Omdat iedereen op eigen tempo en niveau werkt, kan er op elk gewenst moment gestart worden. Ik werk met kleine groepjes, zodat iedereen voldoende aandacht en begeleiding krijgt. Volg mij ook op www.facebook.com/naaileseindhoven | 06 - 25347444
Anja van der Maat en Marion Hermans

Anja van der Maat en Marion Hermans

MA-AN atelier, van vilt tot leer

Bij MA-AN atelier wordt gewerkt met allerlei textiele materialen. We geven workshops in het maken van tassen en hoeden, vilten en het verven van zijden sjaals. Verder geven we ook naailessen. We vinden het belangrijk om mensen te laten ervaren hoe leuk en fijn het is om zelf iets te maken. Leuk om met een creatief proces bezig te zijn, ervaringen uit te wisselen, inspiratie te krijgen en te geven. Als het zelf maken van een tas of hoed toch minder bij je past, kunnen we die natuurlijk ook speciaal voor jou maken. Samen bespreken we je wensen en zoeken materialen uit, waarna we aan de slag kunnen.
Suus van Lee

Suus van Lee

Curlysuus

Curlysuus maakt kleding op maat, in de de kleur, maat en combinatie die jij wil. Ongeacht de maat.  B.v. deze jurk maar dan in die kleur en met lange mouwen i.p.v. korte mouwen. Curlysuus bestaat naast maatkleding uit een aantal onderdelen; Kinderfeestjes in kinderwinkel „de Sprookjeskamer” , workshop rokjes maken. De workshop wordt ook in opdracht gegeven aan kinderen/volwassenen.  Curlysuus avonden. Tijdens deze avonden, kunnen groepjes mensen komen om bestellingen op te nemen of een kijkje te nemen in de voorraad van Curlysuus.  Fotoshoot in Curlysuus kleding. Zoals de foto’s hiernaast. De foto’s worden gebruikt voor mijn pr. en kunnen evt. door de modellen nabesteld worden. Modeshow; Een keer per jaar geef ik een modeshow om mijn nieuwe collectie te laten zien.
Janneke Haringx-Hanselaar

Janneke Haringx-Hanselaar

KipKep. New life, best comfort
Trendy producten voor de liefdevolle verzorging van je baby. Eigentijds, anders, handig en mooi. KipKep staat voor liefdevolle luxe. Producten die jonge ouders helpen om het leven makkelijker te maken, zonder aan trendy uitstraling in te leveren. Dat zit in de kleine details. Elk item heeft wel een uniek detail dat het anders maakt dan ‘gewone’ producten.