OPLEIDING + TRAINING

Michael Louwers

Michael Louwers

Bijlesdocent Wiskunde en Natuurkunde
"Reken er maar op" verzorgt bijlessen in de vakken Wiskunde en Natuurkunde voor scholieren in het middelbaar onderwijs en HBO. Mijn ervaring als bevoegd docent zorgt voor een gedegen en vooral persoonlijke aanpak gericht op uw kind. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw kind met veel vertrouwen (en dus resultaat) het komende jaar deze vakken kan volgen.

Helen Stadler

Helen Stadler

Aventurijn Training & Coaching
Ik begeleid mensen (individueel en in groepen) om meer aan het roer van hun leven te staan en op een andere manier met hun worstelingen om te gaan. Ik werk vanuit een anders-dan-anders benadering die aanspreekt op willen, in plaats van moeten. Ik geloof  dat we het onszelf vaak veel te in-gewikkeld maken. Door te ont-wikkelen is het mogelijk los te laten en meer vanuit eigenheid en eigenwaarde te gaan leven, zowel werk als privé. Het resultaat? Leuker, makkelijker en effectiever werken en leven.
aventurijn.nu
Mark van den Berg

Mark van den Berg

Interactief Theater

Na de theaterschool was ik werkzaam als acteur, regisseur en docent Theater. Na een aantal jaren kwam ik in contact met trainingsacteren in communicatietrainingen en ontdekte ik welke grote, goede leerervaringen ik personen kon bezorgen door mijn spel in oefensituaties. Gaandeweg heb ik me ook ontwikkeld tot co-trainer en trainer, waarbij ik in oefensituaties zelf ook speel.
Leonne van Gestel

Leonne van Gestel

Logopediepraktijk Stratum

Goed mondeling kunnen communiceren is een belangrijke levensbehoefte. Ervaart u hiermee problemen, dan kunt u bij ons terecht voor stemklachten, slikproblemen, spraak, -taalproblemen, auditieve verwerkingsproblemen, afwijkende mondgewoonten en presentatietechnieken. Wij begeleiden u in het opsporen, diagnostiseren,  en behandelen van uw klacht. Daarnaast geven wij u en uw omgeving zonodig advies en werken we nauw samen met oa. scholen, artsen en relevante instanties. Ons motto: "professioneel, passie en plezier " !
Wytske Bronckers

Wytske Bronckers

Loopbaancoach

Wil jij ander werk, maar twijfel je wat bij je past? Ik help mensen bij het uitzoeken welk werk bij hen past. Van een prima baan tot reorganisatie of ontslag: je wilt je oriënteren op jezelf en nieuwe mogelijkheden. Mijn achtergrond: Psychologie, Bedrijfskunde HRM, Consultant in bedrijfsleven, Carrière Coach en Coach voor Ondernemers. Mijn aanpak is modern en persoonlijk. Focus op maatwerk en resultaat. Twijfels wegnemen, stoppen met uitstelgedrag: Kies voor werk dat past!

Ellen Westerhout

Ellen Westerhout

De Talentversneller

Veel medewerkers en leidinggevenden houden zich iedere dag bezig met zaken waar ze geen energie van krijgen. Het is belangrijk dat je jouw talent inzet binnen je functie en binnen het bedrijf waar je werkt. Kortom: doen waar je goed in bent. Daar word jij blij van en jouw team en je klanten ook. Als Talentversneller ondersteun ik medewerkers en leidinggevenden in het MKB om te doen waar ze goed in zijn en de overige taken te delegeren of anders te organiseren. zodat bevlogenheid &  je plezier in het werk (weer) op nummer 1 staat. Dit is dè magneet naar succes.
Hanedoesweg 1 - detalentversneller.nl

Martien Hendriks

Martien Hendriks

Excel cursussen

Wil je snel handigheid krijgen in het programma Excel? En dan vooral op die punten waar jij wat aan hebt? Excel kent steeds meer mogelijkheden en bij iedere update komen er weer meer bij. Ik heb grote ervaring in Excel, bedrijfskunde, bedrijfsleven én onderwijs. Trainingen voor beginners tot heavy users. Van magazijnmedewerker tot financieel directeur. Individueel tot grote groepen. Van homogene groepen tot gemixte groepen met iedere cursist zijn/haar eigen leertraject. Op de praktijk gericht!
Lucianne Verweij

Lucianne Verweij

MfN registermediator en (extern) Vertrouwenspersoon
Mocht er een moment zijn dat je in je zakelijke of arbeidsconflict wel wat hulp kunt gebruiken om er samen op een goede manier uit te komen, of zou je graag zien dat ik de interne vertrouwenspersonen binnen jouw organisatie zou trainen, of zelf als externe vertrouwenspersoon bij jullie aan de slag zou gaan, schroom dan niet om contact met me te zoeken. Wellicht kan ik als ervaren bedrijfsjurist, mediator en vertrouwenspersoon iets voor jou of jouw organisatie betekenen.

Wilma Hartman

Wilma Hartman

Integraal Leefstijl & Vitaliteit coach / trainer
Fit en vitaal zijn, energie hebben voor jouw dag én de activiteiten die je graag wil doen! Het is niet vanzelfsprekend, om in een drukke week, naast alles wat er in je agenda staat, tijd vrij te maken voor jezelf. Voor gezonde voeding, beter slapen, ruimte voor je gedachten, hoe voel ik me? Als integraal Leefstijl & Vitaliteit Trainer geef ik Workshops waarbij je naast informatie ook ervaring opdoet over hoe jij kan werken aan duurzame vitaliteit en hoe je dat kan toepassen in een groep of team.

Hylkje Scheffers Folkertsma

Hylkje Scheffers Folkertsma

Levensloopcoach en opleider Systemisch Werken

Individuele coaching en het verzorgen van opleidingen voor gedragsdeskundigen, high-tech- en overheidsprofessionals die zichzelf verder willen ontwikkelen​. Mijn favoriete thema's zijn de eigen gevoelens serieus nemen, omgaan met angst, onzekerheid en zelfvertrouwen, begrenzen, omgaan met verlies en zingeving, ook wel ‘de eigen trauma’s verzilveren’. Wat anderen zeggen over mij: warm, rustig, stuurt zonder dat je het merkt, oog voor de context, maar ook no-nonsens, scherp en uitdagend.
Liz de Bock

Liz de Bock

Liz & Life - Schrijfdocent

Als schrijfdocent geef ik diverse schrijfcursussen voor volwassenen, waaronder Levensverhalen, Creatief- en Autobiografisch Schrijven. In een aantal lessen maak je kennis met diverse genres. Je leert niet alleen over verschillende schrijfvormen, maar ook ontdek je gaandeweg welke daarvan het beste bij je past. Schrijfervaring is niet nodig, voorop staat het plezier in het schrijven, waarbij je in de les geïnspireerd wordt tot het krijgen van nieuwe ideeën en invalshoeken.
Mirjam Rodrigue de Miranda

Mirjam Rodrigue de Miranda

Pianolespraktijk

Ik geef met veel plezier al meer dan 35 jaar pianolessen aan kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen vanaf 21 jaar. Ook begeleid ik mijn leerlingen voor hun jaarlijkse piano examens georganiseerd door EPTA Nederland, waar ik lid van ben. Elk jaar wordt afgesloten met een voorspeelochtend waar de leerlingen op een speciaal door mij ontwikkelde manier van instuderen ingestudeerde originele werken uitvoeren. Na afloop is er koffie en thee en door de leerlingen gebakken lekkernijen. Naast mijn lesgeefpraktijk treed ik zelf ook op als soliste of in kamermuziek verband, mijn specialiteit. Het coachen van bestaande kamermuziek ensembles vind ik ook erg fijn. Zie mijn website voor meer informatie, ook in het engels.
Cindy Peerlings

Cindy Peerlings

CapitalHEROES | instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap

CapitalHEROES is hét opleidingsinstituut voor NLP opleidingen en persoonlijk leiderschap in Eindhoven. Wij bieden internationaal gecertificeerde NLP opleidingen (NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Coach opleiding) en daarnaast ontwikkelt en verzorgt CapitalHEROES workshops, trainingen, opleidingen en programma's van hoge kwaliteit op het gebied van NLP, communicatie en effectief persoonlijk leiderschap. Wij leren je tools, inzichten en bewezen strategieën die de kwaliteit van jouw leven verbeteren en die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling naar een hoger niveau tillen.