OPLEIDING + TRAINING

Helen Stadler

Helen Stadler

Aventurijn Training & Coaching
Ik begeleid mensen (individueel en in groepen) om meer aan het roer van hun leven te staan en op een andere manier met hun worstelingen om te gaan. Ik werk vanuit een anders-dan-anders benadering die aanspreekt op willen, in plaats van moeten. Ik geloof  dat we het onszelf vaak veel te in-gewikkeld maken. Door te ont-wikkelen is het mogelijk los te laten en meer vanuit eigenheid en eigenwaarde te gaan leven, zowel werk als privé. Het resultaat? Leuker, makkelijker en effectiever werken en leven.
aventurijn.nu
Mark van den Berg

Mark van den Berg

Interactief Theater

Na de theaterschool was ik werkzaam als acteur, regisseur en docent Theater. Na een aantal jaren kwam ik in contact met trainingsacteren in communicatietrainingen en ontdekte ik welke grote, goede leerervaringen ik personen kon bezorgen door mijn spel in oefensituaties. Gaandeweg heb ik me ook ontwikkeld tot co-trainer en trainer, waarbij ik in oefensituaties zelf ook speel.
Leonne van Gestel

Leonne van Gestel

Logopediepraktijk Stratum

Goed mondeling kunnen communiceren is een belangrijke levensbehoefte. Ervaart u hiermee problemen, dan kunt u bij ons terecht voor stemklachten, slikproblemen, spraak, -taalproblemen, auditieve verwerkingsproblemen, afwijkende mondgewoonten en presentatietechnieken. Wij begeleiden u in het opsporen, diagnostiseren,  en behandelen van uw klacht. Daarnaast geven wij u en uw omgeving zonodig advies en werken we nauw samen met oa. scholen, artsen en relevante instanties. Ons motto: "professioneel, passie en plezier " !
Suzan van Delft

Suzan van Delft

Perron Zes

Hallo, Ik ben Suzan van Delft. Ik help medewerkers en ondernemers die diensten bieden en die overweldigd worden door het dagelijkse werk. Die teveel ideeën hebben en daarin verstrikt raken of die in de denkmodus blijven hangen en niet komen tot actie. Ik help om het dagelijkse werk te versimpelen en zorg dat 't gedoe eromheen hanteerbaar wordt zodat je meer tijd en energie hebt om de dingen te doen die er echt toe doen. Ik geef je flexibele structuur, praktisch advies en stap voor stap begeleiding zodat je weer werkt aan de dingen die er toe doen.
Erik van den Akker

Erik van den Akker

KENNETH SMIT

We willen succes. Tevreden klanten die bij je terugkomen, daar word jij blij van! Ik help jou succesvoller te worden bij (mogelijke) klanten door het geven van praktische vaardigheidstrainingen, coaching en advieswerk. Met name op het gebied van verkoop en management. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen, en dat straal je uit! Dit doe ik zowel voor zelfstandigen als voor grotere organisaties. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met mij op.
Wytske Bronckers

Wytske Bronckers

Loopbaancoach

Wil jij ander werk, maar twijfel je wat bij je past? Ik help mensen bij het uitzoeken welk werk bij hen past. Van een prima baan tot reorganisatie of ontslag: je wilt je oriënteren op jezelf en nieuwe mogelijkheden. Mijn achtergrond: Psychologie, Bedrijfskunde HRM, Consultant in bedrijfsleven, Carrière Coach en Coach voor Ondernemers. Mijn aanpak is modern en persoonlijk. Focus op maatwerk en resultaat. Twijfels wegnemen, stoppen met uitstelgedrag: Kies voor werk dat past!

Ellen Westerhout

Ellen Westerhout

De Talentversneller

Veel medewerkers en leidinggevenden houden zich iedere dag bezig met zaken waar ze geen energie van krijgen. Het is belangrijk dat je jouw talent inzet binnen je functie en binnen het bedrijf waar je werkt. Kortom: doen waar je goed in bent. Daar word jij blij van en jouw team en je klanten ook. Als Talentversneller ondersteun ik medewerkers en leidinggevenden in het MKB om te doen waar ze goed in zijn en de overige taken te delegeren of anders te organiseren. zodat bevlogenheid &  je plezier in het werk (weer) op nummer 1 staat. Dit is dè magneet naar succes.
Hanedoesweg 1 - detalentversneller.nl

Martien Hendriks

Martien Hendriks

Excel cursussen

Wil je snel handigheid krijgen in het programma Excel? En dan vooral op die punten waar jij wat aan hebt? Excel kent steeds meer mogelijkheden en bij iedere update komen er weer meer bij. Ik heb grote ervaring in Excel, bedrijfskunde, bedrijfsleven én onderwijs. Trainingen voor beginners tot heavy users. Van magazijnmedewerker tot financieel directeur. Individueel tot grote groepen. Van homogene groepen tot gemixte groepen met iedere cursist zijn/haar eigen leertraject. Op de praktijk gericht!
Lucianne Verweij

Lucianne Verweij

MfN registermediator en (extern) Vertrouwenspersoon
Mocht er een moment zijn dat je in je zakelijke of arbeidsconflict wel wat hulp kunt gebruiken om er samen op een goede manier uit te komen, of zou je graag zien dat ik de interne vertrouwenspersonen binnen jouw organisatie zou trainen, of zelf als externe vertrouwenspersoon bij jullie aan de slag zou gaan, schroom dan niet om contact met me te zoeken. Wellicht kan ik als ervaren bedrijfsjurist, mediator en vertrouwenspersoon iets voor jou of jouw organisatie betekenen.