WONEN, DESIGN + RENOVATIE

Peter Zoestbergen

Peter Zoestbergen

De Buurtklusser-Stratum

Ik ben Peter Zoestbergen, een handige, enthousiaste klusjesman die allerlei klussen en klusjes in en om het huis voor je opknapt. Ik wil het dagelijks onderhoud van jouw woning betaalbaar maken, zonder op kwaliteit in te leveren. Mijn werkwijze is eenvoudig en transparant. Ik reken geen voorrijkosten, geef altijd gratis advies en natuurlijk garantie op mijn werk.
Rik van der Velden

Rik van der Velden

architectenbureau ArchiPlex

ArchiPlex is een architectenbureau dat naast complexe huisvestingsprojecten voor bedrijven ontwerpen maakt voor particulieren. Dit betreft meestal nieuwbouw, verbouw of uitbreidingen van woningen. Naast specifieke vormgeving zijn duurzaamheid en kostenbeheersing doorgaans belangrijke doelen. ArchiPlex is bewust een kleine onderneming dat flexibel opereert en gesteund wordt door een netwerk van andere kleinere en grotere bedrijven in de bouw, adviseurs zowel als aannemers/installateurs.
Ber Huiskens

Ber Huiskens

Klussenwerk

Ik ben in april 2010 begonnen met klussenwerk omdat ik iets nieuws wilde. De praktijk werd dat ik voornamelijk in mijn eigen buurt, St. Gerardusplein 9, aan het werk werd gezet. En met veel genoegen. Blijkbaar van beide zijden. Dit heeft tot nog toe een scala van werzaamheden opgeleverd. Als u contact met mij opneemt, kom ik bij u langs en maak ik voor u een offerte op basis van een gunstig uurtarief. Ik neem pas afscheid als u tevreden bent. 06 51570257.
Odile Donkers

Odile Donkers

Klusvrouw Odile

Niet iedereen kan altijd vrienden of familie vragen om een klusje te doen. Of misschien heb je liever geen klusjesman over de vloer. Vanuit die gedachte stel ik me graag beschikbaar als klusvrouw! Kleine of grote klussen? Ik doe het graag! Van een lamp vervangen tot meubels monteren, van snoeien tot een schutting plaatsen, van gootsteen ontstoppen tot interieur ontwerp. Bel me en ik vertel je direct of ik ook jouw klus kan klaren! 0612993797
John Tuerlings

John Tuerlings

bouwondernemer BeDaBouw - vakman van het jaar 2014

Als leermeester uitvoerder en projectleider vele nieuwe jongens begeleid met hun opleiding naar vakbekwaamheid in de bouwwereld. Nu ons eigen bedrijf gestart in 2010. Wij hebben ons gespecialiseerd  in energie besparende maatregelen. Dit doen we door grondig onderzoek aan uw woning, brengen daar op advies uit en een gespecialiseerde regelbegroting, voeren dan het werk ook uit. Wij krijgen uw post energiekosten naar beneden, en verhogen het woongenot. Tevens zijn wij Fakro en Velux erkend bedrijf. Hebben als 1e bedrijf in Brabant een *** certificaat gehaald als isolatie partner, ingeschreven bij monumenten vereniging, eigen timmerwerkplaats voor kozijnen trappen en meubels maar ook glas in lood en HR++ beglazing.
Tamara en Timo van Wijgerden

Tamara en Timo van Wijgerden

HoutenDroom

Bij HoutenDroom draait alles om hout en alle leuke dingen die je ermee kan doen. Zo maken we meubels en interieurs op maat én leuke producten waar we blij van worden. Ook geven we workshops waarbij creativiteit wordt geprikkeld. Timmeren, boren, schroeven, zagen, slopen, tekenen, schilderen, knippen, plakken… het is één grote ontdekkingstocht!
Jorien Mol

Jorien Mol

Interieurarchitect

Is jouw huis een thuis? Nee? Heb je een interieurprobleem, of wil je je woning gaan verbouwen maar heb je geen idee waar je begint? Vraag het mij! Ik denk graag met je mee. Dit kan dmv een avondje kletsen-en-schetsen, waarna je zelf aan de slag gaat met de tips, of ik werk het hele project uit en begeleid de uitvoering van a tot z. Voor ieder budget, of het nu een woning of bedrijfspand betreft, kun je een interieurarchitect inschakelen. Voor inspiratie en blogs, kijk op m’n website! Of bel 06-13473685.
Tineke Laman

Tineke Laman

meester ébenist/meubelrestaurator

Sinds 2011 ben ik werkzaam als meubelrestaurator. Een meubel verliest door de jaren heen vaak haar glans. Het hout of de afwerking verkleurt, er ontstaan scheuren en barsten of het meubel wordt aangetast door houtworm. Met de technieken van toen wordt het meubel zoveel mogelijk in haar oorspronkelijke staat hersteld. Bij restauratie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ambachtelijke technieken en materialen, zoals politoeren, natuurlijke wassen, dierlijke lijmen en plantaardige kleurstoffen. Niet alleen blijft de restauratie daarmee reversibel, maar ook zijn de gebruikte materialen weinig belastend voor het milieu. Facebook: Tineke Laman.
Jan Sluytersweg 6 - info@antieklaman.nl